Vertaisryhmä viivästyneille graduntekijöille

15.01.2013 | Keväällä käynnistyy taas Campus Conexus -hankkeen tuottama vertaisryhmä viivästyneille graduntekijöille.

Ryhmä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka kamppailevat gradunteon pulmien kanssa, ja joiden gradu on jumiutunut tai etenee kovin hitaasti. Erityisesti ryhmä sopii niille, jotka kokevat jääneensä yksin gradunsa kanssa. Ryhmässä käsitellään mm. tavoitteellisuutta ja ajanhallintaa, kirjoittamista, sekä gradun teon esteitä ja siihen liittyviä tunteita.

Ryhmän tavoitteena on:
- kehittää opinnäytetyössä tarvittavia akateemisia taitoja
- tukea motivaatiota ja työskentelyyn sitoutumista
- kannustaa tavoitteiden asettamista, suunnitelmallisuutta ja itsearviointia
- antaa eväitä ajanhallintaan
- edistää hyvinvointia ja jaksamista
- tuoda yhteisöllisyyttä opinnäytetyön tekemiseen ja kirjoittamiseen

Ryhmä kokoontuu kevään aikana yhteensä 6 kertaa. Ensimmäiset viisi kertaa kokoonnutaan 19.2.2013 alkaen joka toinen tiistai klo14.15-16.00, ja kuudes ryhmätapaaminen on maanantaina 29.4.2013.

Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin ryhmätapaamisiin ja välitehtävien tekemiseen. Ryhmän ohjaajina toimivat yliopistotutkija Vesa Korhonen Kasvatustieteiden yksiköstä ja opintopsykologi Taija Tuominen opintopalveluista.

Hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 27.1.2012. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opintopsykologi@uta.fi. Samasta osoitteesta saa tarvittaessa myös lisätietoja.

Ryhmään valitaan mukaan 8 osallistujaa eri yksiköistä, jotka valitaan ilmoittautuneille lähetettävän ennakkotehtävän perusteella. Ryhmään voivat hakea kaikki opiskelijat, jotka uskovat siitä hyötyvänsä.
Vertaisryhmä viivästyneille graduntekijöille

« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy