Strateginen rasti 29.3.2012: HOPS

27.03.2012 | Opetusneuvoston Strategiset Rastit -seminaarisarja jatkuu aiheella HOPS. Seminaari pidetään torstaina 29.3.2012 klo 13-15 Linnassa, K103

Opetusneuvoston Strategiset rastit -seminaarisarja jatkuu aiheella HOPS. Seminaari pidetään torstaina 29.3.2012 klo 13.00–16 Linnan luentosalissa K 103.

Tilaisuus on avoin. Siihen toivotaan osallistuvan etenkin tutkinto-ohjelmien ohjausvastaavien, HOPS-opettajien ja opintoasiain päälliköiden. Myös opetussuunnitelmatyöryhmien jäsenet, tutkinto-ohjelmien vastuuhenkilöt, opiskelijat, opintohallinnon edustajat ja muut hopsinmieliset ovat erityisen tervetulleita.

Tilaisuudessa käsitellään erityisesti HOPSin eri merkityksiä yleisesti sekä Tampereen yliopistossa erityisesti. Seminaarissa valmistaudutaan myös ohjausvastaavien ja HOPS-opettajien koulutuksiin ja muuhun järjestäytymiseen.

Seminaarin tavoitteena on, että sen jälkeen osallistujilla on
yhteinen käsitys siitä, mitä HOPS on osana opetussuunnitelmatyötä ja suhteessa ohjausjärjestelmään ja jaettu ymmärrys siitä, mikä HOPS on ajatuksellisena ja teknisenä välineenä


Lisätietoja antavat opetuksen kehittämispäällikkö Markku Ihonen ja projektisihteeri Liisa Ahlava.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy