Ryhmä ryhmä 4 - työnohjauksellinen koulutus yliopisto-opettajille

05.01.2012 | Kehitä ohjausvalmiuksiasi! Tavoitteena on ryhmässä toimimalla oppia ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita jakaen kokemuksia, ideoita ja kehittymisen haasteita.


Campus Conexus -hanke järjestää neljättä kertaa seitsemän tapaamisen työnohjauksellisen Ryhmä ryhmän yliopisto-opettajille. Tavoitteena on ryhmässä toimimalla oppia ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita jakaen kokemuksia, ideoita ja kehittymisen haasteita. Ryhmän lähitapaamisissa osallistutaan, koetaan ja jaetaan ohjauksellinen ryhmäprosessi turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kunkin lähitapaamisen jälkeen kirjoitetaan lyhyt reaktiopaperi, jossa ryhmässä opittua kytketään oman työn arkisiin käytäntöihin.

Ryhmän ohjaajana toimii Kai Halttunen, joka on ohjannut intensiivisiä opiskelijoiden ja henkilöstön ryhmäprosesseja mm. projektiopinnoissa, kandidaattiseminaareissa, hops-ohjauksen piirissä. Kain työskentely perustuu visuaalisuuteen, toiminnallisuuteen, ratkaisukeskeisyyteen ja haastavaan läsnäoloon. Koulutukseltaan Kai on YTT ja hän on suorittanut laaja-alaiset pedagogiset opinnot sekä ratkaisukeskeisen työnohjaajakoulutuksen. Lisätietoja ohjaajasta: www.halttunen.info.

Ryhmä ryhmä on itsessään ryhmäprosessi, johon osallistumalla opitaan ryhmään liittyviä ilmiöitä. Tämän vuoksi osallistuminen edellyttää ehdotonta sitoutumista lähitapaamisiin. Ryhmään otetaan mukaan enintään 7 osallistujaa.

Aikataulu: Ryhmä tapaa seitsemänä maanantaina klo 14.15-16.00
I 6.2.2012
II 20.2.2012
III 12.3.2012
IV 26.3.2012
V 2.4.2012
VI 23.4.2012
VII 7.5.2012


Ilmoittautuminen ryhmään pe 27.1.2012 mennessä e-lomakkeella osoitteessa: https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/6277/lomake.html.

Lomakkeessa pyydetään henkilötietojen lisäksi kertomaan ryhmien ohjaajana toimimisen taustoista ja kuvaamaan lyhyesti ryhmää, jonka kehittäminen ilmoittautujalla on erityisesti mielessä osallistuessaan Ryhmä ryhmään.« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy