Ryhmä ryhmä - työnohjauksellinen koulutus ammattikorkeakouluopettajille

05.01.2012 | Tule kehittämään ohjausvalmiuksiasi! Tavoitteena on ryhmässä toimimalla oppia ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita jakaen kokemuksia, ideoita ja kehittymisen haasteita.

Tule kehittämään ohjausvalmiuksiasi! Tavoitteena on ryhmässä toimimalla oppia ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita jakaen kokemuksia, ideoita ja kehittymisen haasteita. Ryhmän lähitapaamisissa osallistutaan, koetaan ja jaetaan ohjauksellinen ryhmäprosessi turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kunkin lähitapaamisen jälkeen kirjoitetaan lyhyt reaktiopaperi, jossa ryhmässä opittua kytketään oman työn arkisiin käytäntöihin. Ryhmän ohjaajana toimii Kai Halttunen, joka on ohjannut intensiivisiä opiskelijoiden ja henkilöstön ryhmäprosesseja mm. projektiopinnoissa, kandidaattiseminaareissa, hops-ohjauksen piirissä. Kain työskentely perustuu visuaalisuuteen, toiminnallisuuteen sekä ratkaisukeskeisyyteen. Koulutukseltaan Kai on YTT ja hän on suorittanut laaja-alaiset pedagogiset opinnot sekä ratkaisukeskeisen työnohjaajakoulutuksen. Lisätietoja ohjaajasta: www.halttunen.info.

Ryhmä tapaa kuutena maanantaina klo 14.15-16.00 TAMKin tiloissa. Kokoontumiset:
13.2.; 5.3.; 19.3.; 16.4.; 14.5. ja 21.5.2012 sekä yksi kerta, joka sovitaan ryhmän kanssa.

Ryhmä ryhmä on itsessään ryhmäprosessi, johon osallistumalla opitaan ryhmään liittyviä ilmiöitä. Tämän vuoksi osallistuminen edellyttää ehdotonta sitoutumista lähitapaamisiin. Ryhmään otetaan mukaan 5-7 osallistujaa.

Ilmoittautuminen 1. helmikuuta 2012 mennessä eLomakkeella:

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/6250/lomake.html.« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy