Otetta Opintoihin : Ratkaisuja opiskelupulmiin –ohjausryhmä opiskelijoille

12.01.2012 | Pohditko opiskelumotivaatiotasi, jaksamista, stressiä, kirjoittamisen haasteita, opiskelutaitoja, ajankäyttöä, opiskeluun liittyviä tunteita tai opiskelijaidentiteettiäsi? Tule ”Otetta Opintoihin – Ratkaisuja opiskelupulmiin” – ohjausryhmään!


Ohjausryhmä on sopimukseen perustuva tavoitteellinen vuorovaikutusprosessi, jonka aikana jokainen siihen osallistuja tulee kuulluksi, nähdyksi ja haastetuksi, saa tukea ja tilaa omille opiskeluun liittyville oivalluksilleen ja oppimisille. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä opiskelijana oppimisyhteisön jäsenenä.

Osallistujille luodaan turvallinen aika ja tila, jossa ohjatusti ratkaistaan omaan opiskeluun liittyviä ongelmia luottamuksellisesti, menettämättä kasvojaan. Ohjaus tukee opiskeluilon luomista ja ylläpitämistä sekä opinnoissa jaksamista. Tavoitteena on antaa työvälineitä tulevaisuuden haasteisiin sekä tukea osallistujan kehittymistä oppijana.

Aloitus: 16.2.2012 klo 14.15-16.00.
Kahdeksan kokoontumista torstaisin klo 14.15 – 16.00, 16.2. – 19.4.2012 (ei 1.3. ja 5.4.)
Ryhmän koko on 8-10 henkilöä.
Paikka: Ilmoitetaan osallistujille
Ohjaaja: Kai Halttunen, Campus Conexus -projekti

Ilmoitautuminen 31.1.2012 mennessä peruspalvelutunnuksella
eLomakkeelle

Ohjaajan terveiset opiskeijoille: Olen Kai Halttunen, kouluttaja ja työnohjaaja. Olen toiminut tuntiopettajana, lehtorina, tutkijana, koulutussuunnittelijana ja informaatikkona Tampereen yliopistossa. Lisäksi olen työskennellyt kouluttajana ja työnohjaajana lukuisissa organisaatioissa. Sovellan ohjauksessani visuaalisia, toiminnallisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Olen saanut Tampereen yliopiston ”Hyvä opettaja –palkinnon” vuonna 1998 sekä Ällästikku-palkinnon HOPS-ohjauksen koordinoinnista INFIM-laitoksella 2005.« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy