Opetusneuvoston Strategiset rastit -seminaarisarjassa vuorossa oppimisympäristöt 18.3.2013

06.03.2013 | Tampereen yliopistossa on käynnistetty keskustelu oppimisympäristön kehittämisestä. Opetusneuvosto päätti 25.2.2013, että aiheesta järjestetään Strategiset rastit -sarjan seminaari, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa ja tarpeita sekä rakentaa ymmärrystä yliopiston oppimistiloista ja oppimista tukevista teknologioista.

Seminaari pidetään maanantaina 18.3.2013 klo 13.00-16.00 Päätalon salissa D11.

Seminaarin pohjalta laaditaan luonnos toimintasuunnitelmaksi oppimisympäristön kehittämisestä. Yliopiston yksiköt ja ylioppilaskunta saavat kommentoida luonnosta, minkä jälkeen se toimitetaan rehtorille toimenpiteitä varten. Kehittämistyöhön on tarkoitus käyttää sekä yliopiston omaa rahaa että Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n varoja.

Seminaarissa kuullaan asiantuntija-alustuksia ja käydään keskusteluja sekä yhdessä että pienryhmissä. Toimintasuunnitelmaa ryhdytään kokoamaan seminaarin pohjalta.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, opettajat, opintoja ohjaavat, opintopalveluissa työskentelevät sekä muutoin oppimisympäristön kehittämisestä kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen seminaariin e-lomakkeella viimeistään keskiviikkona 13.3.2013.

Seminaarin ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!


Lisätietoja:

Opetuksen kehittämispäällikkö Markku Ihonen
markku.ihonen@uta.fi, 050 374 8982

Ilmoittautuminen seminaariin« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy