Notkea opintopolku -koulutus käynnistyy

16.01.2011 | Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa opetussuunnitelmaprosessiin liittyvä koulutus, joka on osa Campus Conexus -projektin kehittämistyötä.

Campus Conexus aloittaa TAMKin opetussuunnitelmaprosessiin liittyvän koulutuksen. TAMKin sisäisen kehittämisen yksikkö hankkii koulutuksen TAOKKilta osaksi opetussuunnitelmien kehittämisprosessia.

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa Campus Conexus -projektin tavoitteiden huomioiminen ja toteutuminen TAMKissa käynnissä olevassa opetussuunnitelmatyössä. Tärkeänä tavoitteena on TAMKin yhteisen näkemyksen tuottaminen oppimisesta, opetussuunnitelmasta ja opiskelijalähtöisyydestä, joiden osalta aikaisemmin suoritetussa haastattelututkimuksessa todettiin yhteisesti jaetun näkemyksen puuttuminen. Lisäksi tarkoituksena on varmistaa, että käynnissä olevassa opetussuunnittelutyössä etsittäisiin ja toteutettaisiin toimenpiteitä opintopolulta syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja tutkintojen suorittamiseksi normiaikojen puitteissa.

Koulutettavia henkilöitä ovat TAMKin opetussuunnitelmatiimin jäsenet, kaikki koulutusjohtajat ja heidän organisaatioonsa kuuluvat koulutuspäälliköt. Yhteensä koulutettavien määrä on noin 60 henkilöä ja heille suunnattu koulutus käsittää neljä seminaaripäivää (12.11. ja 3.12.2010, sekä 21.1. ja 18.2.2011) ja niiden välillä tapahtuvaa yksikkökohtaista työskentelyä.

Koulutus alkaa marraskuussa 2010, koulutuksen suunnittelijoina ja kouluttajina toimivat Harri Kukkonen ja Antero Stenlund TAOKKista.

Koulutuksen kuvaus PDF-tiedostona

« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy