Koulutus ryhmäohjausmenetelmistä (HOT)

22.11.2011 | Campus Conexus-projekti järjestää koulutuksen ryhmäohjausmenetelmästä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opintojen sujumisen tukemiseksi.

Campus Conexus -projekti järjestää koulutustilaisuuden hyväksymis- ja
omistautumisterapeuttisten menetelmien sovelveltamisesta opiskelijoiden stressinhallinnan, jaksamisen ja opintojen sujumisen tukemiseksi. Kouluttajaksi tulee Fredrik Livheim Tukholman yliopistosta.

Livheim on vetänyt hyväksymis- ja omistautumisterapiaan pohjautuvia
stressinhallinta/elämäntaitokursseja koululaisille ja opiskelijoille. Hän on
lisäksi laajasti kouluttanut opettajia vetämään tällaisia ryhmiä. Hän tekee aiheesta myös tutkimusta Tukholman yliopistossa. Campus conexus -projektissa opintopsykologit ovat soveltaneet menetelmiä ryhmäinterventioissa opinnoissaan viivästyneille. Livheim esittelee miten menetelmiä on käytetty eri organisaatioissa, useiden eri ohjaustahojen toteuttamina.

Kaksipäiväisessä koulutuksessa 9.-10.2.2012 Livheim esittelee ryhmäintervention ja kertoo, miten sitä on sovellettu korkeakouluopiskelijoiden parissa. Koulutuksesta saa enemmän irti, jos on etukäteen perehtynyt hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteisiin. Suomenkieliseksi ennakkolukemistoksi sopii esimerkiksi Arto Pietikäisen kirja "Joustava mieli" (Duodecim). Fredrik Liveheim pitää koulutuksen englanniksi.

Helmikuun kaksipäiväinen tilaisuus on osa hankkeen opintopsykologeille järjestettämää koulutusta. Mukaan mahtuu myös muita aiheesta kiinnostuneita toimijoita hankkeessa mukana olevista oppilaitoksista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aika: 9.-10.2.2012
Paikka: Helsinki, Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A
Ilmoittautumiset 19.12.2012 mennessä osoitteeseen juha.t.nieminen@helsinki.fi
« Palaa arkiston otsikkolistaukseen
 
iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy